Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Devrek CHP İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Gökçebey CHP İlçe ile İyi Parti İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Perşembe ve Bakacakkadı Belediye Başkanlıkları ile Belde Başkanlıklarını ziyaret etti. Türkiye’nin Güçlendirilmiş Parlementer Sistemi’ne geçerek tek adam zihniyetinden kurtulması gerektiğini belirten Neriman Posbıyık, “Halkın karşısına Millet İttifakı’na daha fazla oy kazandıracak adaylarla çıkarak Zonguldak’ta 22 yılın sonuçlarını tersine çevireceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Zonguldak’tan 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Neriman Posbıyık, Devrek ve Gökçebey İlçeleri ile Perşembe ve Bakacakkadı Beldelerinde  ziyaretlerde bulundu.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, önceki dönem İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şeref Aydınlı, ilçe yöneticileri, kadın kolları, Gökçebey İyi Parti Belediye Başkanı Vedat Öztürk,CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaztürk ve yönetimini, Millet İttifakı ortağı İyi Parti’nin İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Perşembe Belde Başkanı Mevlüt Çelebi, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Bakacakkadı CHP Belde Başkanı Salim Kaya ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Albuz’la bir araya gelen Neriman Posbıyık, Devrek’te ayrıca kadın üreticileri ziyaret etti.
Belediye Başkanları ve İlçe, Belde Başkanları Neriman Posbıyık’a çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek iyi niyetlerini ifade ettiler.
-ZONGULDAK’IN SONUÇLARINI TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ-
Ziyaretlerde seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Neriman Posbıyık, Türkiye’nin Güçlendirilmiş Parlementer Sistemi’ne geçerek tek adam zihniyetinden kurtulması gerektiğini belirten Neriman Posbıyık, “Halkın karşısına Millet İttifakı’na daha fazla oy kazandıracak adaylarla çıkarak Zonguldak’ta 22 yılın sonuçlarını tersine çevireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim