Zonguldak iş insanlarından İsmail Ofluoğlu, ZonguldakValisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti Ofluoğlu, Vali Tutulmaz’a çalışmalarına yönelik bilgiler sundu.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ofluoğlu, “Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Sayın Valimize rödevanslı sahalarda yaşanan problemler ve çözüme katkı sağlayacağını umduğum dosyayı sunma imkanımız oldu. Sayın Valimiz sağolsun bütün önerilerimizi büyük bir içtenlikle dinledi. Ve çözüm için elinden gelen tüm katkıyı sağlayacağını ifade etti. İnanıyorum ki Devlet aklı ile çözülemeyecek hiçbir problemimiz yoktur.

Sayın valimiz ile gerçekleştirmiş olduğum görüşmenin içeriğinde sadece rödevanslı sahaların sorunlarının çözümü değil, biz rödevanslı saha sahiplerinin de Zonguldak’ın sorunlarına katkı sağlaması gereken hususlarda vardı. Bizlere vakit ayırıp tüm içtenliği ile sorunların çözümüne katkıda bulunmaya çalışan Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’a canı yürekten teşekkür ediyorum.

Süreçten çok ama umutluyum. Çözüme katkıda bulunmak için çabalayan herkese de bu vesile ile sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayın Valimize sunmuş olduğumuz “sorunlar ve çözüm önerilerini de değerli kamuoyunun takdirine sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim