Zonguldak’ta Corona salgınından vefat edenlerin sayısı 41’i bulurken, izlenen 4.500 vaka sayısı varken AK Partili Zonguldak Belediyesinin CHP’li Belediyeleri örnek alması şaşkınlığa neden oldu.

Bir aydır mahallere dezenfekte araçları göndermeyen Zonguldak Belediye başkanı Ömer Selim Alan’ın Mahalle konserleri verdirmesi ve belediye hopörlerinden Zeki Müren’in şarkılarını vatandaşlara dinletmesi heyezan olarak yorumlandı.

Ölüm ve vakaların neredeyse dünya ortalamasının üzerinde olan Zonguldak’ta hemen her gün şehir merkezinde bir defin yaşanırken Zonguldak belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın neyin kafasını yaşadığı merak konusu oldu.

Ölümün kol gezdiği Zonguldak’ta Ağlanacak halimize göbek atıyoruz.

Emekli kenti olan Zonguldak’ta hemen her evde bir akciğer yada koah hastası olan kentte AK Partili bir Belediyenin CHP’li belediyelere özenerek yaptığı uygulamalar kopyacılık olarak değerlendirilirken, bazı vatandaşlar, “Ölümün kol gezdiği Zonguldakta Ağlanacak halimize göbek atıyoruz. Vayyyki vayy. Yazık birileri ağlarken birileri keyif yaparsa.! Birilerinin mağduruyetinde mutluluk ararsa O bizden değildir. Biz bize yeteriz Zonguldak” diyerek tepki gösterdiler.


Basiretiniz kitlenmiş! Kör, sağır ve dilsiz olmuşsunuz!

Bazı vatandaşlarda, “Belediye anonslarından milli duyguları pekiştirici şarkılar yayınlamak neyse de,
Günlerdir evlerinde virus sebebiyle vefat eden yakınları için gözyaşına boğulmuş kişilerle alay eder gibi davul zurnalı kutlama yapmak ahmaklıktır.
Burası ezanları susturmak için konserler düzenleyenlerin, ezan sesinden rahatsız olanların ve cenazesinde davul zurna çalanların memleketi değildir!
Aleyna TİLKİ hezeyanı gibi bir hezeyandır bu,
Basiretiniz kitlenmiş!
Kör, sağır ve dilsiz olmuşsunuz!
Şunu da unutmayın;
Ak Parti Belediyeciliği değildir!
CHP belediyeciliğidir.”

Editör: TE Bilisim