Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim” faaliyetlerine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.
Rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in imzalarıyla gerçekleşen protokolde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş yer aldı.
“Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim”  başlıklarıyla birçok alanda ortak çalışmaların gerçekleştirilmesine yönelik protokol kapsamında, öğrenciler  ile akademik ve idari personelin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ilkelerinin pekiştirilmesi ve almış oldukları eğitimle birlikte gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanmasının hedeflendiği bildirildi.
Genç Ofis Açılıyor
Üniversitenin Farabi Kampüsündeki eski kütüphane binasında tahsis edilen alanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Genç Ofis olarak kullanıma sunulmasını da kapsayan protokol ile ihtiyaç durumunda il genelinde bulunan eğitim alanlarında ve yerleşkelerinde de gençlik ofisi açılması, ayrıca kültür, sanat, spor ile eğitim konusunda ortak proje çalışmalarının yürütülmesi amaçlanıyor.

Editör: TE Bilisim