Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle 81 ilde sağlık çalışanlarına ve kurumlara destek vermek amacıyla maske üretimi yapılmıştı.

Zonguldak'ta da Gençlik Merkezi iş birliği ile şuana kadar 5.900 siper maske yapıldı. Yapılan maskeler öncelikle sağlık çalışanlarına ve ardından da bütün kurumlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Korona virüs kapsamında bu zor günlerde Gençlik Merkezinin yapmış olduğu bu çalışma ise sağlık çalışanlarından büyük takdir aldı. 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, Gençlik Liderleri ve Gönüllü gençlerin titizlikle yürüttüğü maske üretimi hız kesmeden devam edeceği öğrenildi. 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ''Bu zor günlerden sağlık çalışanlarımızın ve kurumlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Şuana kadar 5.900 adet siper maskeyi üreterek ücretsiz olarak kurumlarımıza ve sağlık çalışanlarımöıza dağıttık. Çalışmalarımız devam ediyor. Salgın boyunca kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 


Editör: TE Bilisim