DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak milletvekili adayı bugün, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde birtakım ziyarette bulunacak. Güne Çaycuma Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek başlayacak Şanlıoğlu, günü üç köyde yapacağı buluşmalar ile bitirecek.

CHP Zonguldak 3. sıradan aday olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu bugün seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı birçok belde, mahalle ve köylerde vatandaşla bir araya gelecek.

Şanlıoğlu güne esnaf ziyaretiyle başlayacak. Saat 10:30'da başlaması planlanan programda Şanlıoğlu Çaycuma Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret edecek. Buranın ardından saat 15:30'da Kandilli Belde'sine gidecek olan Şanlıoğlu daha sonra Er Maden işçilerini ziyaret edecek.

16:30'da Gökçeler halk buluşmasına katılacak olan Şanlıoğlu'nun, saat 17.00'de Kandilli'de esnaf ile bir araya gelmesi planlanıyor. Saat 18.00'de Kars Ardahanlılar Derneği ile görüşecek olan Şanlıoğlu günü gerçekleştireceği 3 köy ziyaretiyle noktalayacak.

Doğa Şanlıoğlu, saat 19:30'da başlaması planlanan Geriş Köyü, Uluköy Köyü ve Muhsinler Köyü'nü ziyaret ederek halkla bir araya gelecek.

Editör: TE Bilisim