Selim Alan, Köprü altı esnafının GAZINI aldı

Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan, Fevkani Köprü altı esnafıyla bir araya gelerek gazını aldı.

Göreve başladığı günden bu yana Lavuar Alanı projesinin hayata geçeceğini söyleyen Başkan Alan, bu gün Fevkani köprü altı esnafı ile Belediye binasında bir araya gelerek dükkanları boşaltmalarını istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi hiçbir esnafı mağdur etmeyeceklerine yönelik açıklamalarda bulan Belediye Başkanı Alan, Köprü altı esnafına dükkanları boşaltmalarını, Lavuar Alanı’nda yapılacak dükkanlara kiracı olarak yerleştirme sözü verdi.
Lavuar Alanı proje ihalesinin ne zaman yapılacağı, ne zaman bitirileceğine ilişkin ise bir açıklama yapılmadı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.