Siyasetin utanması yok: Arkasından iş çevirdiği Sami Aydın’ın ayağına gitti!

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasında önemli rol oynayan Memurlar Lokali İşletmecisi Sami Aydın’ın tesislerini yıktırmak amacıyla büyük çaba harcayan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın bu akşam saatlerinde Sami Aydın’ın ayağına gitmesi şaşkınlık yarattı.

Selim Alan’ı öz evladı gibi seven ancak Belediye Başkanı olduktan çok kısa bir süre sonra tesislerini yıktırmak amacıyla siyasi gücünü kullanan Selim Alan’ın ihanetine tanık olan Memurlar Lokali İşletmecisi Sami Aydın’a taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Son günlerde küstürdüğü bir çok isimle barışmak amacıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Alan’ın Sami Aydın’a taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

Alan’ın en yakın arkadaşı Yaşar Gök, “Sami Aydın abimize taziye ziyaretinde bulunduk” notuyla tesis önünde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.