Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni kabine hakkında açıklamalarda bulundu.

Toprak, “24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimleri yapılmış ve yeni Cumhurbaşkanımız yeni adıyla Başkanımız sn Recep Tayyip ERDOĞAN göreve seçilmiştir. Fikr-i Asım ve Düşünce derneği olarak değerli başkanımıza ve değerli bakanlarımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi arz ediyoruz.

Türkiye’de ilk defa Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini fikri asım derneği genel merkezi 81 ilde organize ederek halkın bilgisine sunmuş ve kamuoyundan, görüşlerini almış bunu projeye geçirmiş akabinde de Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve siyasi partilere sunmuş bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bugün görüyorum ki bizim başlatmış olduğumuz bu proje halk nezninde değerli görünmüş, kabul edilmiş ve hayata geçirilmiştir. Bunu Türkiye de ortaya koyan ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olduğumuzdan dolayı ayrıca bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz.

İnanıyoruz ki yeni sistemde Türkiye Cumhuriyetinin bir çok sorunları, dertleri, kısa sürelerle ortadan kaldırılacak ve Türkiye’yi şaha kaldıracak, Türkiye’yi lider ülke yapacak, Türkiye’yi

Büyük devlet yapacak, birçok proje, birçok politika çok hızlı bir şekilde ortaya konacak.

Yeni sistem Türk milletine ve mazlum ülkelere çok faydalar getirecektir. Millet olarak rahat, güzel, huzurlu bir Türkiye de yaşayacak büyük olmanın onuru ve gururuyla aynı zamanda mazlumlarında yardımcısı olacağız.

Bizler bu yolda çok emek harcadık çok çaba sarf ettik  ama Cenabı Allah’a şükürler olsun ki bu emeklerimiz ve çabalarımız boşa gitmedi.

Bu sebeple yeni sistem Türk milletine hayırlı olsun.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilen sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve kabinesi ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun

Allah Devletimizi var etsin

Allah Milletimi var etsin

Allah razı olsun

Allah’a emanet olun”dedi

Editör: TE Bilisim