İngiltere’de yaşayan Veysel Vercin fazla kilolarından kurtulmak için Avrupa’da bulamadığı çareyi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinde buldu. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor İlhan Taşdövenin sosyal medya üzerinden obezite ile ilgili başarılı çalışmalar yaptığını gören Vecrin Zonguldak’a gelerek Taşdöven ve ekibine kendini emanet etti. Sleeve Gastrektomi Tüpmide ameliyatı başarılı geçen Veysel Vecrin İngiltere’ye geri döndü.

İngiltere’de yaşayan ve yıllardır fazla kiloları sebebi ile oluşan yan hastalıklarından birçok sıkıntı çeken Veysel Vercin obezite ameliyatları ile ilgili uzun süren araştırmalar yaptı. Araştırmalarına aralıksız devam eden Vercin sosyal medyada Op. Dr. İlhan Taşdöven  ve ekibinin  obezite üzerine başarılı çalışmalar yaptığını gördü. Aldığı karar ile Zonguldak’a gelen Vecrin, Obezite Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor İlhan Taşdöven ile tanıştı. Yaklaşık bir hafta sonra gerçekleştirilecek ameliyatla ilgili herhangi bir sorun çıkmaması için tetkikleri yapılan Vercin, Taşdöven ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ve başarılı geçen Sleeve Gastrektomi Tüpmide Ameliyatı sonrasında İngiltere’ye geri döndü. 

Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Taşdöven, yaptığı açıklamada, "Türkiye Obezite Araştırmaları Derneği ve Avrupa Obezite Araştırmaları Derneği üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi merkezimiz, Avrupa obezite araştırmaları merkezine akreditasyonu bulunan (European Association for the Study of Obesity, EASO) tüm Avrupa'daki 102 merkezden birisi olma özelliğinin yanı sıra tam teşekküllü kardiyoloji, endokrin, psikiyatri FTR ve diyetisyenlerimizle birlikte multidisipliner olarak sevgili hastalarımıza hizmet vermektedir." dedi.

Editör: TE Bilisim