Zafer Partisi 1’inci sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Turhan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Zonguldak Milletvekili adayı Murat Kotra’nın Zonguldak hakkındaki açıklamaları cevap verdi.

Kotra’nın 4 yıldır Zonguldak adına hiçbir problemi çözmediğini iddia eden Turhan, “Artık bu milleti ucuz numaralarla kandırmayı bırakın. Siyaseti ilkeli ve omurgalı yapın” dedi.

Turhan açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“MHP Milletvekili adayı Sayın Murat Kotra basına yansıyan açıklamasında diyor ki,

Zonguldak’ın çözüm bekleyen sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, “Yapacaklarımızı özellikle deklare ediyorum ki, yapamadığımda benden hesap sorun. Zonguldak’a zarar veren karşısında beni bulur. MYK üyesi olarak 4 yıldır sürekli sizlerle birlikteyim, olmaya da devam edeceğim” dedi.

Yakın bir geçmişte yapmış olduğu basın açıklamasında da ‘’Köylerimizin yolları çok bozuk. Köylülerin yüzüne bakmaya utanıyorum’’ demişti.

Ey Murat KOTRA ! 4 yıldır Zonguldak adına çözdüğün bir problemi söyler misin Allah aşkına? MYK üyesi demek Genel Başkanın A takım kadrosunda yer almak demektir. MYK üyesi sıfatı ile çözemediğin hangi problemi vekil olunca çözeceksin? Hani MHP Ankara’da Zonguldak lobisi olarak çok güçlüydü? Hani Erkan Haberal başta olmak üzere MHP Türkiye Büyük Millet Meclisinde Zonguldak kökenli 4 vekil tarafından temsil ediliyordu?

Siz, Enerji Piyasası Düzenleme kurulunun Zonguldak Taşkömürü’nü bitiren kararını dahi değiştiremediniz? Hem de bu işin üzerinden o kadar reklam yapmanıza rağmen? Hani Genel başkanınıza Zonguldak dosyası sunmuştunuz? Ne oldu o dosyanın akıbeti? Senden önce eski il başkanı Varol Demirköse’de Zonguldak dosyası sunmuştu Genel Başkanınıza.

Ondan önceki il başkanı ile Hamdi Ayan’da Zonguldak dosyası sunmuştu genel başkanınıza ? Bu güne kadar hangi sorunu çözdünüz Allah aşkına? Bir söyler misin ?

Ben cevap vereyim koskoca bir hiç! Ya Ankara sizi takmıyor? Ya da İttifak ortağınız AKP sizi takmıyor ? Baktın ki seçilme şansın kalmadı. Şimdi de ittifak ortağına saldırıyorsun. Gayette haklısın ama 4 yıldan beri aklın nerede idi? Köylere ilk kez mi çıktın bunca zamandır? Daha önce çıktıysan eğer köylere, köylünün yüzüne bakamayacak utanma duygusu yeni mi başladı sende?

Zonguldak'a en büyük ihanete imza atılan ve İthal kömüre teşvik için verilen ihanet komisyonunun üyesi olan ve utanmadan Zonguldaklılardan gene oy ve yetki isteyen AKP'li vekil Ahmet Çolakoğlu ile görüşseydin.

Artık bu milleti ucuz numaralarla kandırmayı bırakın. Siyaseti ilkeli ve omurgalı yapın. Kalkıyorsun Zonguldak’lıya karşı vefalı olacağından bahsediyorsun.

Kendi evladının Ankara’nın göbeğinde kahpece katledilmesine göz yuman, bir rahmet bile okumaktan aciz olanların ‘’VEFASINA’’ kargalar bile güler. Kaldı ki bırakın rahmet okumayı biz parti binamıza sorumluların bulunması için pankart astığımızda bizi alçaklıkla ve şerefsizlikle suçlayacak kadar da alçalan Murat KOTRA mı ‘’VEFA’’ gösterecek bu millete?

Zonguldak'ta yaşayan Değerli Türk Milliyetçileri Zafer Partisine vereceğiniz oylar ile birlikte bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisine Zonguldak Milletvekili olarak görevlendirmeniz durumunda tüm Türkiye'de gibi ilimizdeki Geçici Sığınmacı statüsünde bulunan kişiler de geri gidecek!

Bölgemizin planlı kalkınması için Zonguldak'ın Zaferi olarak nitelendirdiğimiz 4Deniz 4Bölge Projemizi hayata geçirmek için çalışacağız. Bu görev bizlere nasip olursa ilimizdeki tüm kurumlar ve önde gelen STK'lar ile Zonguldak'ın Zaferi için çalışacağız.

Çok kıymetli Zonguldaklılara

Selâm Saygı Sevgi ve Dua ile”

Editör: TE Bilisim