Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (Tez-Koop-İş) Zonguldak Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda Şube Başkanlığına seçilen Fatih Cevizdibi ile Şube İdari Sekreteri Bilal Ayna, Şube Denetim Kurulu Üyesi Fatih Sezer ve Şube Disiplin Kurulu Üyesi Durmuş Akyol, Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) bir nezaket ziyaretinde bulunarak GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştü.

11 Mayıs 2023 tarihli ziyarette konuşan Tez-Koop-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Fatih Cevizdibi, Şube Olağanüstü Genel Kurullarını 29 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yapılan görev değişikliğinde arkadaşlarımızın takdiriyle Şube Başkanlığına ve şube organlarına seçildik. Zaman geçirmeden yeni görevlerimizin gerektirdiği çalışmalarımıza başladık. Genel Maden İşçileri Sendikamız ile bugüne kadar omuz omuza ve dayanışma içinde olduk. Birlikte mücadelemizi bundan böyle de sürdüreceğiz” dedi.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Yeni görevlerinizde başarılar dilerim. Hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim