Zonguldak’da Mart ayında 484 konut satışı gerçekleşti...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2020 yılı Mart ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.
Açıklanan rakamlara göre, Karabük’te Mart ayında 354 konut satıldı. Mart ayında satılan 354 konuttan 82’si ilk satış, 272’si ise ikinci el satışı olarak gerçekleştirildi. Ocak - Mart 2020 dönemini kapsayan ilk üç ayda ise 987 konut satışı gerçekleşirken, bunun bin 213’ü ilk satış, 774’ü ise ikinci el satış olarak gerçekleşti.
Öte yandan Zonguldak’da Mart ayında 484 konut satışı gerçeleşirken, Bartın’da ise 208 konut satışı gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.