Zonguldak Merkez İlçe Soğuksu semtinde AK Parti teşkilatının düzenlediği mitinge katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhur İttifakı Adayı Selim Alan’a destek istedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın yapacağı tüm projelere destek sözü veren Bakan Özhaseki, “Gece gündüz demeden çalışacağız. Biz de kimseyi ayırmayacağız. Mazeret de üretmeyeceğiz. Böyle diyerek çıktık. Ve çok şükür o yıldan bu tarafa hala hizmet etmeye devam ediyoruz. İnsan odur ki bırakabilir eser, eseri olmayanın yerinde yerleri eser. Buna inanmış insanlarız bizler. Çok şükür burada da Ömer Selim kardeşimle beraber çok hizmet edildi. Bir ağabeyi olarak bütün projelerin de kendini destek olmaya söz veriyorum. Ben şahidim. Genel merkezdeyken de Bakanlıkta da kapıdan hiç ayrılmayan birisi var. Ömer Selim Alan. Her seferinde gelir. Mutlaka bir şey ister ve koparır. Alır buraya getirir. Yapılan çalışmaları sizler de biliyorsunuz zaten. Hem genelde hükümet olarak hem de yerelde Allah'a hamdolsun çok hizmet ettik. Değerli arkadaşlar tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. Bugün buraya sizin huzurunuza gelince biz başımız dik geliyoruz Alnımız açık geliyoruz. Zonguldak'a hizmet ettik bunu anlatıyoruz. 5 sene boyunca çok iş yaptık, bunu söylüyoruz. İşi rast gelsin. Ömer Selim Başkan genel merkezde benim birinci müşterimdi."

Mitingin ardından Bakan Özhaseki'ye teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Alan, "

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ’nin teşrifleriyle kıymetli hemşehrilerimiz ile muhteşem bir atmosferde bir araya geldik. 

Sayın Bakanımızın kıymetli destekleriyle şehrimizin gelişimine katkı sunacak eserlerimizi yine hep birlikte hayata geçirecek, şehrimiz, gelişmeye, büyümeye ivme kazanmaya artarak devam edecektir inşallah. 

CHP Örgütü, yeni Belediye Başkanlarını ziyaret etti... CHP Örgütü, yeni Belediye Başkanlarını ziyaret etti...

Güzel şehrimiz için çok daha çalışıp, çok daha hizmet etmeye YİNE YENİDEN hazırız ve kararlıyız. Bugüne kadar samimiyet, gayret ve azim ile şehrimizin kronikleşmiş sorunlarını çözmeye, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kollarımızı sıvayarak yola revan olduk.  Şimdi ise siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart’ta şehrimizde istikrar devam edecek, eser ve hizmetlerimiz aralıksız sürecek. 

Bizleri bağrına basan, bu muhteşem atmosfere ev sahipliği yapan duaları ile destek veren Terakki Mahallesi sakinlerimize, yürekleri hizmet için bir atan kıymetli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ Beyefendiye güçlü destekleri için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi