CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayını belirlemek amacıyla 7 aday adayın katıldığı ön seçim, Tahsin Erdem’in zaferi ile sonuçlandı.

Mondihome Zonguldak'ta açılıyor... Mondihome Zonguldak'ta açılıyor...

Henüz resmi sonuçlar açıklanmazken, CHP İl Başkanı Devrim Dural ile CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’da Tahsin Erdem’i kutladı.

Üye ve delegelerin “Tahsin Başkan Ömer Selim Alan’ı buradan yolla”  sloganlarının atıldığı salonda Tahsin Erdem, “Hepinizle onur duyuyorum, bu günkü seçimin kaybedeni olmadı. Diğer aday adayları arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok centilmen bir yarış oldu. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi için birlikte olacağız" dedi.  

CHP İl Başkanı Devrim Dural, “Kazanan demokrasidir. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu birlik beraberlik Zonguldak Belediyesini bize kazandıracak. Belediyeyi tekrar geri alacağız. Biz kazanacağız. Demokrasiye verdiğiniz katkı için teşekkür ediyorum. Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk”

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Bir haftadır sürdürdüğümüz hazırlıklar içerisinde demokrasi sergilendi. Biz 7 aday adayının hiç birini eleyemediğimizden bugün tablo ortaya çıkmıştır. Sayın Tahsin Erdem birinci çıkmıştır. Değerli adayımız Tahsin Erdemle seçime gireceğiz. Son karar genel merkezin. Dostluk havasında ön seçim oldu. Birilerinin dudakları arasında il ve ilçe başkanı oluyoruz. Üyenin oyuyla delegenin oyuyla bizde seçiliyor. Önce seçimle gelecekler. Kendilerine selamlar söylüyorum.”

Editör: Haber Merkezi