Tahsin Erdem Haberleri

Tahsin Erdem haberleri ve güncel Tahsin Erdem gelişmeleri, Tahsin Erdem ile ilgili tüm video, Tahsin Erdem fotoğrafları ve Tahsin Erdem haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkan Tahsin Erdem Gazipaşa’nın trafiğe kapatılıp kapatılmayacağı konusuna açıklık getirdi.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Farizoğlu görevden alındı.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in Belediye hizmetlerine uyguladığı zamlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Zonguldak

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Zonguldak Belediye Meclisinde son yapılan zamları sert bir dille eleştirdi.

Siyaset

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mahalle gezilerine devam ediyor.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak heyeti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Zonguldak

KİT Yönetim Reformu nedeniyle özelleştirilmesi veya kapatılması gündemde olan TTK için sendikaya ilk ziyaret Zonguldak belediye Başkanı Tahsin Erdem’den geldi.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erde, Ortakapuz Plajı’nda devam eden asansör çalışmasını ve plajdaki düzenleme çalışmalarını inceledi.

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, düzenlediği basın toplantısında CHP Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i eleştirdi. Çağlayan, Erdem’in her konuyu paraya...

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mezarlığa gelen vatandaşlar çiçek vererek şehitliği ziyaret etti.

Zonguldak

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Şoför esnafının çalışma belgesi ve Kapuz plajına yapılan zamların geri çekilmesini talep etti.