Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından, TSO meclisinde en fazla sandalye kazanan aday Arslan Keleş bir teşekkür mesajı yayınladı. Keleş, “kampanyamız sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasında olduğumuzu, projelerimiz ve programlarımızı gerçekleştirmek için sonuna kadar  mücadele edeceğimizi teyit ve tekrar ediyoruz” dedi.

Keleş yazılı açıklamasında Karadeniz Ereğli TSO seçimlerinin yüksek bir katılım ve büyük bir demokratik olgunluk içinde gerçekleştirildiğini ve sonuçlandığını kaydettti.

Keleş şunları kaydetti:  “Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri, yüksek bir katılımla, büyük bir demokratik olgunluk içinde gerçekleştirildi ve sonuçlandı.  Sonuçların ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Neticede organ seçimlerinde  Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri,  Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinde en fazla üyeyle temsil sorumluluğunu ekibimize tevdi etmiş bulunuyor.

Bu sorumluluk, seçim kampanyası döneminde üyelerimizle yaptığımız istişarelerde, kamuoyuna yansıyan açıklamalarımızda beyan ettiğimiz tüm projelerimizin ve Ereğli’nin ihtiyacı olan ortamın sağlanmasına yönelik sözlerimizi ihtiva etmektedir. Bu çerçevede kampanyamız sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasında olduğumuzu, projelerimiz ve programlarımızı gerçekleştirmek için sonuna kadar  mücadele edeceğimizi teyit ve tekrar ediyoruz.  Bundan böyle güzel ilçemiz Karadeniz Ereğli için her şeyin daha güzel olacağına inancımızı vurguluyoruz.

Bu vesileyle, Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin demokratik bir ortamda gerçekleşmesine emek veren Sayın Sertan Yalçın ve Sayın Niyazi Özcan ve ekip arkadaşlarına;  Seçimin sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesine emek veren İlçe Seçim Kurulu yetkililerimiz ve sandık görevlilerine, güvenlik görevlilerimize , ekibimize oy versin vermesin, TSO seçimlerine gelerek kanaatini sandığa yansıtan tüm üyelerimize, bu süreçte bize destek olan, moral veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunmayı borç biliyoruz.”

SIRADA MECLİS TOPLANTISI VAR

Öte yandan bilindiği üzere TSO Seçimlerinde adaylardan Arslan Keleş’in grubu 3, Sertan Yalçın’ın grubu 3, Niyazi Özcan’ın grubu da 1 grupta seçimi kazanmıştı. Meclis sandalye dağılımı, Arslan Keleş 9, Sertan Yalçın 8, Niyazi Özcan Grubu da 3 olarak gerçekleşmişti. Seçimlerin ardından yeni oluşan TSO Meclisinin toplanarak başkanlık, meclis başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerini belirlemesi bekleniyor. Mecliste başkan seçilebilmek için üye tamsayısının salt çoğunluğu olan 11 oy almak gerekiyor.    

Editör: TE Bilisim