Seçime 10 gün kala TTK Armutçuk Müessesi kapanması ile İlgili dün akşam tek yerde haber çıkıyor. Tesadüfe bak,

- GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, bu sabah soluğu Kandilli’de alıyor. İşçiye “Biz varken buralar kapatılamaz diye şov yapıyor”

- El altından madende bu rapor olayı vekilin üstüne atılarak, onun siyaset amacıyla kullanacağı dedikodusu yayılıyor işçi arasında,

Aynı film gibi senaryo değİl mi? Bu senaryo senaristlerinden ve aktörlerinden Başkan İsa Mutlu’ya sormak istiyorum.

1- Şimdi Türk-İş Başkanı Zonguldak’a geldiği gün raporun tek bir basına sızdırılması tesadüf mü?

2- Hemen sabahında senin gelip şovu yapman, işçide de olayın Fiskosla vekilin üzerine atılması tesadüfmü?

3- Geçen Yerel Seçimlerde yeşil sahalarda gördüğümüz seni, Bu seçimde Önce tribünlerde zannederken CHP Yiğit teknik ekibinde görmemiz tesadüf mü?

4- Bunda tezgah yapacak, arkadan iş yapacak bir olay yok Sayın Mutlu! Sende “alenen Ak Partinin aleyhine çalışıyorum, CHP lehine çalışıyorum. Çetin Yiğit tezgahının arkasındayım. Diyet borcumu ödüyorum” bu rapor işini de ben sızdırdım vs diyebilirsin. Artık içiçe girmiş ne İlişkiler kurduysanız. Özellikle ben halden anlarım!!!

Süs bitkileri serasında yangın çıktı Süs bitkileri serasında yangın çıktı

Ama sizin memleket çocuğuna operasyon çekme hamlelerinizi anlamam haberiniz olsun! Bazen resimleri kırptırmamak lazımmış, onuda şimdi anladım!

Merak etme TTK Armutçuk müessesi kapanmaz veya özelleştirilmez. Heleki Vekil Saffet Bozkurt’un çabalarıyla bu dönem 400 işçi Armutcuk’a alınıyor iken!

Ama köy kurnazlığına, madenciye yaptığınız tipik sendika oyunlarıyla Uncu Fazlıyla tezgah kurmanıza gerek yok.

Ha unutmadan; Bugün sen Ak Partiye Peşref çekiyorsun ama, güreş bu. Sonunda tuş olan sen olma! Güreş bu!

Yapılanlar Sırıtmıyor mu zannediyorsun İsa Başkan? Şimdi oylar CHP’ye ne zaman diyecen bakalım. Neyse sen bilirsin işini son 3 gün çekersin operasyonu!

Bilirsin ben kitabın ortasından yazarım. Dün Musa’ya yaranma derdim olmadı ki, bugün İsa’ya yaranma derdim olsun. Oraları bilmem ama buradan nasıl göründüğünü bil istedim.

Editör: Haber Merkezi