Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş seçim sonuçlarının ardından Kozlu meydanında vatandaşlarla birlikte kutlama yaptı.

Kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür eden Ali Bektaş, seçim sürecinde yanında görünüp rakibi İYİ Parti Adayı Hüdai Dökmeci’yi destekleyenlere ateş püskürdü.

İhanet çemberinin içinden geçtiğini anlatan Bektaş, "Seçim sürecinde baştan sonuna kadar bana verdiğiniz desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Fakat, bizim yanımızda görünüpte rakip adayı destekleyenleri biliyoruz. AK Parti gömleği giyip de, AK Parti'nin ekmeğini yiyip birde utanmadan yedikleri çanağı kirletenleri biliyoruz. Bu süreçte biz kazanmayalım diye çirkin işler yapanları biliyoruz. Her türlü ihanete rağmen seçimi kazandık!.." diyerek mesaj gönderdi.

Konuşmasını “Biz ak partiyiz, ağır başlıyız.” diyerek sürdüren Bektaş, “Lütfen kutlamalardan sonra kimseye sataşmadan evinize dönün. Siz üzerinize düşeni yaptınız sıra bizde. Yalnız Kandil’den talimat alanlara hizmet etmeyeceğiz” diyerek CHP'ye oy veren seçmenlere de mesaj verdi.

Kozlu meydanında toplanan partililere 5 dakika vakit ayıran Ali Bektaş, “Eğlence sürecek. Kimseye sataşmayın” dedikten sonra alandan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim