AK Parti Kozlu İlçesinde seçim bürosunu açıyor.

Seçim bürosu açılışına AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adaylarımızın ve vaatlerin arkasındayız

Milletvekili Türkmen, açılışta yaptığı konuşmada, adaylarına kefil olduklarını söylerken, “Aday olarak çıkardığımız tüm adaylarımızın arkasındayız. Belediye Başkan Adaylarımızın verdiği tüm sözlerin de arkasındayız, takipçisi olacağız” dedi.

Dedikodu yapmak yok

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Ali Bektaş, açılış törenine katılan vatandaşlara seslenerek, “Kimsenin arkasından koşulmayacak, kimsenin dedikodusu yapılmayacak. Tamam mı arkadaşlar söz mü? Bizim amacımız şikayet etmek değil, çözüm bulmak. Bizim amacımız kimseyi yıpratmak değil. Benim hakkımda da sıkıntılı şeyler olmuştur, 14 yıllık belediye başkanlığı dönemimde. Çalışan 300 kişinin maaşı verilecek, 41 bin kişinin çöpü alınacak” dedi.

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler

Ali Bektaş, “Beni seversiniz sevmezsiniz. Şöyle bir düşünün. 5 sene burada yaşayacaksınız. Suyunuzun akmadığı, maaşların ödenmediği bir Kozlu mu istiyorsunuz. Projeleri de sunacağız. Sadece gönlümü, yüreğimi açıyorum size. Burada ticaret yapan birinin kifayetsiz bir Belediyede çalıştığının düşünün. Size söz veriyorum, 24 saat çalışacağım, şuradaki insanların evine huzurlu ve mutlu gitmesini sağlayacağım. Size huzurlu ve mutlu bir Kozlu vadediyorum.  Şeyh Edebali’nin bir sözü var. Onu mutlaka okuyun. Oğul atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler. Hizmet etmek için deli de olmak lazım”

Bektaş’tan Hamdi Uçar’a övgü dolu sözler…

Açılış törenine katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’a övgüler yağdıran Bektaş, “Allah herkese Hamdi Uçar gibi bir dost nasip etsin. İnsan bazen çoluk çoğunu konuşur değil mi, biz hep Zonguldak’ı konuşuyoruz. Polat abimizden de, İl Başkanı Zeki Tosun’dan da Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim