10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlamalar sürüyor.

Hükümetten emeklilere tatil "müjdesi..." KYK yurtları bir ay bedava Hükümetten emeklilere tatil "müjdesi..." KYK yurtları bir ay bedava

AK Parti 24 ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Erdem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Özcan Ulupınar mesajında, “Fedakâr basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Dünyadaki gelişmelerden bizleri haberdar edebilmek adına görevlerini yerine getirirken canını bile feda etmekten çekinmeyen basın mensubu her bir arkadaşımızın, güçlü demokratik bir toplum için çabalarını sürdüren bu konuda emek veren tüm basın çalışanlarının ve ilimiz genelindeki tüm basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, gecesini gündüzüne katarak kutsal bir vazifeyi icra eden bütün basın emekçilerine ve ailelerin sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum”

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ise, “Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan, tüm basın emekcilerimizin 10 ocak çalışan gazeteciler günü kutlu olsun”

Editör: Haber Merkezi