TFF 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden ve Pazar günü evinde hayati önem taşıyan Silivrispor maçına çıkacak olan Zonguldakspor’da  tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.

Bu önemli maçta Vali Ahmet Çınar  başta olmak üzere, Milletvekilleri, STK’lılar, Siyasetçiler, 25 Belediye Başkanları ve 7’den 70’e herkesin Karaelmas Kemal Köksal Stadı tribünlerinde olması beklenirken, bir koltuk bile boş kalmayacak şekilde de dolması bekleniyor.

Başta Süleyman Caner, Teknik adam Fatih Akyel olmak üzere taraftarlarda tüm herkesin maça gelmesini beklediklerini ifade ederken, özellikle Belediye Başkanları olmak üzere, Belediye Başkanları ilçelerden müsabakaya gelecek olan taraftarları maça gelmeleri için otobüs sağlamaları içinde çağırıda bulundular.

Şuana kadar Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir , Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç,Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan başka Caner, Akyel ve taraftarların çağırısına kulak vermeyen diğer belediye Başkanlarının Pazar günü nasıl bir tavırda bulanacakları ise merakla bekleniyor.

   

Editör: TE Bilisim