Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ikamet eden 32 yaşındaki Göksu Keklik Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un kendisini tehdit ederek babasından kalan evi üvey annesinin üzerine devretmesini istediğini bunu yapmadığı içinde Çetin Bozkurt tarafından işten kovulduğunu iddia etti.

Leyla usta ve eşi teknolojiye rağmen demircilik mesleğini yıllardır sürdürüyor Leyla usta ve eşi teknolojiye rağmen demircilik mesleğini yıllardır sürdürüyor

MAKAMDA BENİ TEHDİT ETTİ!

Tüm yaşadığı olayları Gazeteci Ergin Özkul’a anlatan Göksu Keklik; “Benim babam vefat etti. Babam vefat ettikten sonra ailevi sorunlarım başladı. Babamın ikinci eşi ile ailevi sorunlarımız vardı. Miras konusunda anlaşmazlıklara düştük. Kasım ayının sonuna doğru bir gün telefon geldi. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt beni makamına davet etti. Makamında beni tehdit etti. Sen niye reddi miras yapmıyorsun diye bana baskı uyguladı. “Başkanım” dedim. “Bana bunlar haksızlık yapıyor. Kız kardeşim ve üvey annem babamın kartlarını patlatmış. Borçları bırakmışlar. Şimdide babamın mirasından benim vazgeçmemi istiyorlar” dedim. Çetin Bozkurt bana “Neden reddi miras yapmıyorsun” dedi. “Başkanım ben pandemide işsiz kaldım. Kimse bana sahip çıkmadı. Kimse gel bana çalış demedi. Ben onca yokluk gördüm. Şimdi benden medet umuyorlar” dedim. Çetin Bozkurt bana; “Bak bu borç gelirse seni işten çıkartırım” diyerek tehdit etti beni. Ben kendisine; “Bu benim aile meselem sizi ne ilgilendirir?” diyemedim. Çünkü beni işten çıkarmakla tehdit ediyordu. Korktum.

BAŞKAN, ÜVEY ANNEMİN ÜZERİNE DEVRETMEMİ İSTEDİ…

İşimden olmak istemedim. İş makinası operatörlüğü yapıyorum ben. Devrek Belediyesi’de çalışıyorum ama aslında Devrek Belediyesi’nde değilim. Beni başka bir şirket üzerinden çalıştırıyordu. Kılınçoğlu İnşaat üzerinden çalışıyorduk.  Bizim iş mevsimlik oluyor. Eğer beni işten çıkarırsa çaresiz kalırdım. Beni tehdit etti. Bana baskı yaptı. Evi üvey annemin üzerine devretmem için mobbing baskılar yaptı. “Bu işi hallet halletmezsen sana çıkış veririm” dedi. Bende “Tamam” diyerek çıktım. Başkanı biraz geçiştirdim. Daha sonra aradan birkaç gün geçtikten sonra belediyeden bir arkadaşım aradı. Çetin başkanın babamdan kalan dükkana girdiğini, bu işin kopacağını söyledi. Ben işime gücüme devam ettim. Hiç oralı olmadım. Bu seferde mobbing baskılar başladı. Kış ayıydı. Kar küreme işleri yapıyorduk. Bir gün beni şefimiz olan Murat Durbak  aradı. Şef bana nerede olduğumu sordu. Marazlar mahallesinde olduğumu, kar küreme çalışması yaptığımı söyledim. Şef bana; “Başkan oralardan geliyormuş sen oralarda yokmuşsun” dedi. Fakat ben oradaydım. Orada çalışıyordum. Daha sonra şefin elinden telefonu Çetin Bozkurt aldı. Bana; Göksu ip üzerinde geziyorsun, kendini biraz göster. Yoksa bu işin sonu iyi olmayacak” dedi. Ben evimi üvey anneme vermedim diye aslında bana buradan baskı yapıyordu. “Başkanım ben ne yapayım ben sahadayım çalışıyorum” dedim. Yine bana “İp üstünde geziyorsun” dedi. Tabi ben yine işime devam ettim. Daha sonra kız kardeşimin konuştuğu çocuk beni aradı. Bu işi hallet. Yoksa seni buralarda rahat koymayız” diyerek tehdit etti. Daha sonra onlarda Fen İşleri Müdürünü ayarlıyorlar. Fen işleri Müdürünün adı Murat Esin. Oda beni arayıp tehdit etti. Bende ses kayıtları mevcut. Söylediklerimin hepsi doğrudur” dedi.

ÜVEY ANNEMLE ARALARINDA NE VAR BİLMİYORUM

Üvey annesi ile Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un iş birliği yaparak babasından kalan evini elinden almaya çalıştıklarına vurgu yapan Göksu Keklik; “Çetin Bozkurt biraz kinci birisi olduğu için, onun dediğini yapmadığım için beni işten çıkardı. Tabi bu süre içerisinde Fen İşleri Müdürü Murat Esin’de beni iş makinasını çıkarmadı. Başkana gittim oda beni makamından kovdu. Anlayacağınız üvey annemle Çetin Bozkurt iş birliği yaptılar. Aralarında ne var bilmiyorum. Beni işimden ettiler. Şimdide malımdan etmeye çalışıyorlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi