Haber Selçuk Koçaklı

Zonguldaklı Fenerbahçe taraftarları muhteşem bir 19 Temmuz 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlaması gerçekleştirdi. 

Zonguldaklı Fenerbahçe taraftarları Dünya Fenerbahçeliler gününde bir araya geldi.  Yaman restoranda gerçekleşen geceye Zonguldakspor kulüp Başkanı Süleyman Caner başta olmak üzere iş adamları sivil toplum kuruluşları ve yaklaşık 300’e yakın Fenerbahçe taraftarları katıldı. 

Zonguldaklı Fenerbahçe taraftarları adına konuşan Hayati Akkaş, öncelikle bu anlamlı geceye katılan Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti. Akkaş, “Birlik beraberlik için Zonguldak’ta Fenerbahçe’mizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yaptık ve yapacağız da. Unutmayın ki birlikte kuvvet doğar, bizde bu kuvvetle Fenerbahçe aşkımızla bu akşam buradayız. Sizlere burada söz vererek özellikle bunu söylüyorum, en kısa sürede her şeyimiz hazır kısa bir süre içinde Fenerbahçe’mizin çatısı altında birlikte olacağız, ve ondan sonra ki değişik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda sizlerden de destek bekliyorum ”dedi.

Akkaş, Sizlere Büyük Fenerbahçeli olan büyük usta ve Spor Yazarı rahmetli İslam Çupi’nin sözleri ile sözlerimi bitirmek istiyorum. “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz” diyerek sözlerine son verdi. 

Akkaş’ın konuşmasının ardından Kutlamada gecenin en büyük sürprizi olan Zonguldaklı yerel sanatçı Yonga Baş sahne aldı. Tüm Fenerbahçelilere unutamayacakları bir gece yaşatan Yonga Baş, Fenerbahçe marşları ve şarkılarıyla taraftarları coşturdu. Kutlama 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü pastasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim