İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım ve Yönetimi, “3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü” dolayısıyla Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği’ne (ZGYD) ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Çiğdem Şekerci, Başkan Yardımcısı Alev Uzunbaş ve gazetecilerle sohbet eden İyi Parti Merkez İlçe heyeti, basının özgür olmadığı ülkemizde, İYİ Parti iktidarında basın özgürlüğüne gereken önemin verileceğinin altını çizdiler.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler ile ilgili gazetecilerle fikirlerini paylaşan Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Meral Akşener’e müthiş bir teveccüh olduğunu, bu seçimlerin Türkiye için İYİ olacağını kaydetti.

Seçime örgütlerinin hazır olduğunu belirten Yıldırım, seçim sonuçlarından umutlu olduklarını ve Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yaparak Türkiye’de iktidar olacaklarına inandıklarını belirtti.

Sokaktaki vatandaşın İYİ Parti’ye sempatiyle yaklaştığını dile getiren Yıldırım, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu ekonomik çöküntüden bir an önce kurtulması gerektiğini, değişimin şart olduğunu dile getirdi.

Yerel seçimlerde de iddialı olduklarının altını çizen Yıldırım, Zonguldak Belediyesini İYİ Parti olarak kazanacaklarını ve Gazipaşa Caddesi’ni trafiğe kapatmak ve trafiği rahatlatmak için projelerinin hazır olduğunu belirtti.

ZGYD Başkanı Çiğdem Şekerci, yeni kurulan ve ilk defa seçimlere girecek olan İYİ Parti’ye başarılar diledi. Türkiye için iyi hizmetler yapacak insanların yerelde ve genelde kadrolara gelmesi gerektiğini, artık kaybedecek vaktimiz olmadığını belirten Şekerci, “yapılan ittifakların sonucunu sandıkta göreceğiz. Türkiye’yi ileriye taşıyacak, makûs kaderini değiştirecek insanlara şans verilmesini istiyoruz. Basın olarak biz de elini taşın altına koyan, bir çivi çakmak isteyen kişilere destek olmak isteriz” dedi.

Editör: TE Bilisim