Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetimi, KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven Aktaş ile birlikte Çaycuma Organize Sanayide faaliyet gösteren Öztürk Raf’ı ve Doruk Ambalajı ziyaret etti. Sorunlar ve KOSGEB’den beklentiler görüşüldü.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven Aktaş ile birlikte Öztürk Raf ve Doruk Ambalaj fabrikalarını gezip sorunlar ve taleplerini dinlediler. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Üyelerimizden ÖZTÜRK RAF Cavit abimizi değerli KOSGEB Müdürümüz Güven bey ile birlikte ziyaret ettik. Yaptığı çalışmaları ve üretimi hakkında bilgiler aldık. Şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca ailemize yeni kazandırdığımız üyemiz DORUK Ambalaj Zeki abimize de ziyaret bulunduk. Yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler aldık. Bu arada ailemizin gururu olan Erdoğan abimizi de ziyaret edip hasbihalde bulunduk. Rabbim hepimize böyle güzel üretimli bol kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

Başkan Salih Yılmaz ayrıca, KOSGEB desteklerinin Zonguldak için önemli olduğunu ve de müteşebbislerin devletin veren eli olan KOSGEB’i daha verimli ve iyi kullanması gerektiğine vurgu yaptı.

Üretecinin sorununu dinleyip çözüm bulmak amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını, görüşmelerin çok verimli geçtiğini belirtirken KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven Aktaş, üreticiyle bire bir görüşme ortamı sağlayan MÜSİAD Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim