AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, Zonguldak’ta kurum ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde mahalle ziyaretlerine devam etti. Tepebaşı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Doktor Alan’a hava muhalefetine rağmen mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Program sonrası mahalle halkı ile poz veren Alan’ın fotoğrafı akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın okuduğu şiir olan, “Göklerden gelen bir karar vardır’ dizelerini getirdi. 
“EY SEVGİLİ”
Tepebaşı programı sonrası değerlendirmede bulunan Ak Partili Alan, “Programlarımıza dolu dizgin devam ediyoruz. Şehrimizin gözbebeği mahallelerimizden Tepebaşı’nda vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Mahalle halkımız ile istişarelerde bulunarak 31 Mart’ta Allah’ın izniyle gelecek olan Ak Belediyecilik anlayışı ile sorunları çözeceğiz. Bu şehir hizmetsizlikle yıllarca boğuşmuş, neredeyse harabe haline dönüşmüştür. Biz bu gidişatı tersine çevireceğiz. Aslında büyük üstad Sezai Karakoç’un eseri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yorumu ile bildiğimiz bir şiir vardır. Tam da bu şehrin kadersizliği üzerine yazılmıştır. Ne diyor üstad;
Sevgili 
En sevgili 
Ey sevgili 
Uzatma dünya sürgünümü benim 
Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır 
Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır 
Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır 
Yoktan da vardan da ötede bir Var vardır 
Hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır 
O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır 
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır 
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır 
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır 
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır 
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır 
Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır 
Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır 
Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır”… Biz de Zonguldak halkına diyoruz ki hizmet için, memleket için, Zonguldak için 31 Mart’ta ki kapının siz de anahtarı vardır” dedi.

Editör: TE Bilisim