Yıldız Yavuz Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine Kilimli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Bölge Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi verildi.

20.11.2018 Perşembe günü Trafik Polisi Ahmet Kahriman tarafından verilen eğitimde trafik ışıkları, karşıdan karşıya geçme ve servis kurallarıyla ilgili eğitim verildi. Öğrencilerin büyük bir keyifle izlediği eğitim sonrası trafik polisi Ahmet Kahriman’a gösterdikleri ilgi görülmeye değerdi.

Okul müdiresi Zeycan Bahadır "Özel eğitim öğrencileri için kalıcı öğrenmenin olmazsa olmazları arasında gerçek yaşam deneyimleri gelmektedir. Trafik kuralları özel eğitim öğrencilerinin toplumsal hayata uyum aşamasında mutlaka öğrenmelerini beklediğimiz kazanımları içermesi bakımından oldukça önemlidir. Bugün Trafik Polisimiz Ahmet KAHRİMAN’ın öğrencilerimizle kurduğu iletişim öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından takdirle karşılandı. En kısa sürede biz de okul öğrencilerimizle trafik bölge müdürlüğüne ziyarette bulunup öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri pekiştireceğiz. Ahmet Kahriman başta olmak üzere Kilimli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Bölge Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz. Benzer çalışmaları farklı meslek grupları ile de sürdüreceğiz.’’dedi.

Editör: TE Bilisim