Zonguldak Valisi Ahmet Çınar öncülüğünde, Sosyal Güvenlik Kurumu, İş Kur, KOSGEB ve Kredi Garanti Fonu tarafından yeni iş kurmak isteyen ancak kaynağa ulaşımı yetersiz olan gençlere ve işini geliştirmek istenyenlere TSO'lar aracılığıyla etkinlik düzenleniyor.

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklada;

İlimizde Valimiz Sayın Ahmet ÇINAR' ın himayelerinde, Sosyal Güvenlik Kurumu, İş Kur, KOSGEB ve Kredi Garanti Fonu tarafından yürütülen, destek, teşvik, hibe, garantörlük gibi il istihdam ve ticaret hayatını ilgilendiren bir çok konuda Ticaret Sanayi Odalarımızla birlikte bir dizi etkinlik düzenlenecektir.

Etkinlikler bilgilendirme yoluyla olacak Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli ve Zonguldak Merkezde Ticaret ve Sanayi Odalarının eğitim salonlarında faaliyet gerçekleştirilecektir.

Bu nedenle yeni iş kurmak isteyen ancak kaynağa ulaşımı yetersiz olan gençlerimizi, işini geliştirmek isteyen iş insanlarımızı ve çalışanlarıyla ilgili veya yeni işe alacağı kişilerle ilgili kurumlarımız tarafından sağlanan destek ve teşvikleri öğrenmek için aşağıdaki tarih ve saatlerde ilgililerini eğitimlerimize bekliyoruz." denildi.

Eğitim Tarihi                                  Eğitim Yeri                                               Eğitim Saati

22/05/2018 Sah                            Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası                       14/00

23/05/2018 Çarşamba                  Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası                  10/00

24/05/2018 Perşembe                   Devrek Ticaret ve Sanayi Odası                     14/00

25/05/2018 Cuma                         Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası                       14/00

30/05/2048 Çarşamba                  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası               14/00

Editör: TE Bilisim