Fırtınada ikiye bölünen Pallada Gemisi’nin söküm işlemleri sürüyor Fırtınada ikiye bölünen Pallada Gemisi’nin söküm işlemleri sürüyor

Kdz. Ereğli’de gazeteci Fikri Kapan’ın konuğu olan AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç halkının iki tabanın birleşme isteğini yerine getirdiklerini belirterek, “Zonguldak’a helal olsan, Ereğli’ye haram mı?” şeklinde konuştu.

Gülüç’te Cumhur İttifakı kaynaşmasını sağladıklarını belirten Ak Parti Belde Başkanı Yılmaz, “Cumhur İttifakının Gülüç’de de kurulması için mücadele ettik. Biz Gülüç’te iki tabanı ve iki adayı tamam biz bu işte varız diyenleri buluşturduk. Herkesle görüştük. Çünkü Gülüç halkı bu ittifakı bekliyordu. Ve istediğimiz noktada gerçekleşmemiş olsa bile biz Atilla Tarık Semiz’in bu özverisinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bunu yaparken Milliyetçi Halk Partili kardeşlerimizin hiç birisini üzecek bir şey yapmadık. Sonuçta biz birlikte seçim kazanmak istiyoruz. Ve bu seçimi de Cumhur İttifakı Türkiye’de nasıl gerçekleştirdiyse yapalım dedik. Belki de Gülüç’te yaptığımız ittifak kaynaşması Türkiye’de tektir. İki teşkilatta “hadi beraber olalım” dediği noktada uzlaşıyı sağladık. Zaten Tarık Semiz, 2013 yıllarında AK Parti’den MHP’ye geçti. Zaten bizim üyemizdi. Zaten Zonguldak’ta ittifakız, Zonguldak’a helal olan, Ereğli’ye haram mı?” dedi.

kerimsönmezzz

Editör: Haber Merkezi