Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın sağlık çalışanlarıyla ilgili sözlerini sürç-ü lisan olarak değerlendirirken, Vali Bektaş'ın Zonguldak'a atandığı ilk günden bu yana kentin en iyi hizmetleri vermeye çalıştığını söyledi.

BBP İl Başkanı Ahmet çolak, "Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş bey Zonguldak'ta görevine atandığı ilk günden bu yana şehrimiz için en iyi hizmetleri vermeye çalışmıştır. Malesef her insan gibi o da sürç-ü lisan etmiştir. Covid-19 ile mücadelede Valilik adına elinden geleni en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Bizler sonuna kadar Valimizi yapmış olduğu bu çalışmalarda da ve bundan sonra yapacağı çalışmalarda desteklemeliyiz. Covid-19 ile mücadelesi bitmemiştir. Herkes içinde bulunduğu sorumluluğu unutmamalı. Bu mücadelede en önde savaşan bütün sağlık çalışanlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.
Gün birlik günüdür. Sayın Valimiz ve sağlık çalışanlarımızın birlik ve beraberlikleri ile inşallah bu günleride atlatacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim