İhaneti Posbıyık'ın danışmanı ifşa etti!

Elmas TV programcılarından Şenol Azman, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İbrahim Sezer’in CHP’ Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile görüşme talebi olduğunu ve görüşmeye aracılık yaptığını ifşa etti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevinden Belediye Başkan Adayı olmak için istifa eden İbrahim Sezer, partisine ihanet etmesine rağmen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olmasını eleştiren Şenol Azman, “2019 Yılında İbrahim Sezer, Halil Posbıyık ile görüşmek istediğini söyledi. Bende bu görüşmeye aracılık ettim. O tarihlerde Halil Posbıyık’ın Basın Bürosunda görev yapıyordum. Ben gazeteciyim, bende sır kalmaz, saklamam doğru da olmaz. Bu görüşmenin tanıklarını İbrahim Sezer, ben, iki çalışanımız, Neriman Posbıyık, yengesi Emine Posbıyık, Neriman hanımın şoförü tanıktır. İbrahim Sezer’in elinde Balık Mahallesi için viyadük projesi vardı. O dönem tartışıldı proje ama Halil Posbıyık’ın kataloğunda yer almadı” dedi.

Şenol Azman, 2019 Yılında CHP’li Halil Posbıyık’a çalışarak partisine ihanet eden AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’in bu ihanetini AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a ve Genel Merkez yetkililerine de söylediğini iddia etti.

Dolandırıcılık iddiası ile gündeme gelmişti!

Şikeli maç ulusal medyada… Şikeli maç ulusal medyada…

Sürekli AK Parti’ye yaptığı ihaneti ile gündeme gelen İbrahim Sezer, 5 Aralık 2023 tarihinde dönemin İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un Milletvekili olmasıyla birlikte AK Parti Genel Merkez kararı ile Kdz. Ereğli İlçe Başkanı olmuştu.

Sezer, 22 Kasım 2023 tarihinde ise bu görevinden istifa ederek AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ikamet eden Adem Akduman ile Malide Akduman çifti Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı müteahhit İbrahim Sezer’in kendilerini dolandırdığını iddia etmişti.

Editör: Haber Merkezi