Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Zonguldakspor üzerinden PR çalışması ve şov yaptığını ileri sürdü.

Çağlayan yaptığıaçıklamada; "Zonguldakspor’un maruz kaldığı haksızlıklar karşısında sadece sokakta bağırmakla yetinenlerin, bugün her şeyi kendileri yapmış gibi davranmaları; Zonguldakspor’u siyasete alet etmektir. Bu durum, kulübümüzün ruhuna ve emeğine saygısızlıktır" dedi.

İşte Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın, Yavuzyılmaz'a sert tepki gösterdiği o açıklama;

"Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Sayın Deniz Yavuzyılmaz’ın, Zonguldakspor ile ilgili yaptığı açıklamaları kamuoyunun dikkatine sunmak gereği doğmuştur.

Zonguldakspor’umuzu kullanarak kişisel PR çalışması ve siyasi şov yapma amacı taşıyan bu tür açıklamalar, ne yazık ki takımımıza katkı sunmak yerine sadece reklam niteliği taşımaktadır. Gerçek destek, yalnızca kameralar önünde yapılan beyanlarla değil, kulübümüzün ihtiyaç duyduğu her an yanında olmakla mümkündür.

Zonguldakspor’un maruz kaldığı haksızlıklar karşısında sadece sokakta bağırmakla yetinenlerin, bugün her şeyi kendileri yapmış gibi davranmaları; Zonguldakspor’u siyasete alet etmektir. Bu durum, kulübümüzün ruhuna ve emeğine saygısızlıktır.

Geçtiğimiz sene oynanan maçta Zonguldakspor’umuzun hakkının yendiğini ve bu durumda kimin elini taşın altına koyduğunu ne tür girişimlerde bulunup süreci takip ettiğini de en iyi Zonguldakspor başkanı ve yönetimi bilmektedir.

Madem bu kadar duyarlısınız, şimdi soruyoruz:

-Bu zamana kadar Zonguldakspor’a hangi somut desteklerde bulundunuz?

-Kaç adet kombine bilet aldınız?

-Hangi deplasman mücadelesinde kulübümüze katkı sağladınız?

Cefasını çekmeyenlerin, sefasını sürmek adına yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Kimlerin ne tür desteklerde bulunduğunu; gerek tesisleşme, gerek konaklama, gerekse kombine satışı gibi alanlarda kimin elini taşın altına koyduğunu, Zonguldakspor Kulübü Başkanı ve Yönetimi en iyi şekilde bilmektedir.

Korkak... Kaypak... Yalaka... Dalkavuk... Fırıldak...
Korkak... Kaypak... Yalaka... Dalkavuk... Fırıldak...
İçeriği Görüntüle

Hiçbir şey yapmayıp sadece basın açıklaması ve sosyal medya algısı yapanlar,gerçekten kulübe sahip çıkanların emeğini de heba etmektedir.

Zonguldakspor’un siyasete alet edilmesi ve şehrimizin takımının kişisel reklam malzemesi haline getirilmesi, kulübümüze fayda değil zarar getirmektedir.

Bu noktada, Zonguldakspor Başkanımızın ve Yönetim Kurulu’nun, kimin ne desteği verdiğini kamuoyuna şeffaf şekilde açıklaması büyük önem taşımaktadır.

Unutulmamalıdır ki, şehrimizin hangi branşta olursa olsun tüm spor kulüpleri ortak değerimizdir. Bu ortak değerler, siyasetin aracı değil; birleştirici gücü olmalıdır. Zonguldakspor üzerinden siyasi reklam yapılmasına asla izin verilmemelidir."