Çaycuma Belediyesinin Toplam Kalite Yönetimi sistemine geçip ISO belgeli hizmet vermek için başlattığı çalışmalarda önemli bir aşama olan personel eğitimlerinin ikincisine başlandı.

TOPLAM 30 PERSONEL KATILDI

Çaycuma Belediyesi Toplam Kalite Yönetimi’ne geçip ISO 9001:2015 standartlarında hizmet vermek için 2022 yılında başlattığı çalışmada yeni bir aşama daha kaydetti. Toplam Kalite Yönetimi’ne geçiş çalışmaları kapsamında, belediye personelinin ikinci tur eğitimlerine başlandı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Sekreter Müşaviri ve Baş Denetçi Arif Gani tarafından verilen eğitimin ilk gününe toplam 30 personel katıldı.  

SÜRECİN MAYIS AYI SONUNA KADAR TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Baş Denetçi Gani’nin ilk günde Kalite Yönetimi Temel Eğitimi verdiği seminer üç gün sürecek. Katılan personel ayrıca Kalite Yönetim Sistemi Risk Tabanlı Proses Yönetimi, İç Tetkik Eğitimi ve Dokümantasyon konularında da eğitim alacak. Seminerin ardından yapılacak sınavı kazanan kişilere sertifika verilecek. Belediye personeli seminerlerde öğretilen proseslere uygun olarak çalışmalarını sürdürürken, TSE’ce denetimler yapılacak. Yapılacak denetimlerde bir uygunsuzluk tespit edilmediği takdirde, Belediye, ISO 9001:2015 Kalite Belgesi almayı hak kazanacak. Sürecin mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim