AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Çaycumaspor’a eşek benzetmesi yapan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya ‘Konuştukça batıyorsun’ dedi.
Kantarcı’nın Çaycumaspor’u nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanan bir kişiye kendi elleri ile teslim ettiğini belirten Tıskaoğlu, “Onurlu bir maziye sahip olan Çaycumaspor’umuzun alnına bu kara lekeyi sen sürdürmedin mi?” diye sordu.
Nejdet Tıskaoğlu şu görüşlere yer verdi;

Yüksek mühendisimiz sonunda teşhisi koymuş! Şu benzetmeye ve teşhise bir bakar mısınız Allah aşkına? Koskoca Çaycumaspor’u ‘’EŞŞEK’’ ile yan yana koyuyor ve ‘’Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş’’ diyerek sonunda da ’’Herkesin aynaya bakması için daha ne lazım’’ diye sormayı da ihmal etmiyor.

Şimdi bende kendisine sormak istiyorum! Sayın KANTARCI senin artık aynaya bakman için daha ne lazım? Ya hu bu koskoca kulübü Nitelikli dolandırıcılık suçu işlediği iddiası ile tutuklanan zat-ı muhtereme sen kendi ellerin ile teslim etmedin mi? Bizim gibi bu takıma sahip çıkmak isteyen kişileri elinin tersi ile sen kenara itmedin mi? Onurlu bir maziye sahip olan Çaycumaspor’umuzun alnına bu kara lekeyi sen sürdürmedin mi?

İlk önce senin aynaya bakman lazım sayın KANTARCI. Ama bakamazsın! Çünkü sen aynayla dahi kavga edebilecek kadar egoları tavan yapmış bir kişisin. İstiyorsun ki senin iznin olmadan ilçenin üstünden kuş bile uçmasın. Uçan kuşlar Çaycuma semalarından sana saygı ve hürmetlerini iletsin. İstiyorsun ki kuşlar dile gelerek ‘’bugün bu semalarda uçabiliyorsak bunu sayın KANTARCI’YA borçluyuz desinler. Maalesef senin hayat felsefen bu sayın KANTARCI! Onun için ayna ile yüzleşmesi gereken ilk kişide sensin!
 

Editör: TE Bilisim