Zonguldak Yöresel Ürünleri üzerine Çalışmalar yapan ve Türkiye de Zonguldak’ı başta Çaycuma Manda Yoğurdu olmak üzere bu konuda yaptıklarıyla öne çıkarmayı başaran Aynur Çakar’a üst düzey ziyaret.

 Türkiye ve Zonguldak’taki Ahilik haftası kutlamaları çalışmalarını yürüten Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ve Zonguldak Esnaf Odaları Birlik başkanı Muharrem Coşkun bu kapsamda İl düzeyindeki çalışmalara başlayarak Aynur Abla da bu konuda incelemeler yaptılar.
Aynur Abla işletmesi sahibi Aynur Çakar, Zonguldak’ta yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, “İlimizde geçmişi var olan Ama Unutulmuş üretimi yapılmayan ve de Üretimi bırakılmak üzere olan Yöresel ürünlerimizi yeniden Üreterek İlimizde ve Türkiye de dolaşıma soktuk .Büyük rağbet görünce bunula ilgili yerelde ilimizde Üreticilerimizle ve Devletimizin çeşitli kurum ve kuruluşlarıyla bunu ön plana çıkarmayı  başardık. İnşallah bu çalışmalar kurumsallaşmaya başladı bu da bizi ümitlendiriyor. Zonguldak bu konuda destek verildiği takdirde Türkiyede haklı olan yerini alacaktır diyerek kurulma aşamasında iken destekleri için Muharrem Coşkun a  teşekkür etti. Zonguldak Ticaret İl Müdürümüz Sn İsmail Maden e Muharrem Coşkun başkanımıza ziyaretleri teşekkür ediyoruz .Bu ziyaretler çalışma şevkini artırıyor Üretime moral motivasyon oluyor” dedi.

Maden ve Coşkun Aynur Abla ya Çalışmaları yakından takip ettiklerini, çalışmaların her zaman yanında ve destekçileri olduklarını belirterek Aynur Abla’ya teşekkür ettiler.
 

Editör: TE Bilisim