AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt  ve Ahmet Çolakoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'ne katılım sağladı. 

AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'ne katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak'ın da içinde bulunduğu 13 ilde risk azaltma faaliyetleri kapsamında 111 iş makinesinin görev alacağını söyledi.

Yaşar Gök'ün karısı işten çıkarıldı... Yaşar Gök'ün karısı işten çıkarıldı...

Bozkurt yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın iştirakleriyle düzenlenen; “AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”ne katıldık.  AFAD Başkanlığımız ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz iş birliğiyle sel ve taşkın risklerini azaltma yolunda, AFAD envanterinde bulunan 111 adet iş makinesinin Devlet Su İşlerinin kullanımına verilmesini kapsayan protokolle; sel ve heyelan riski yüksek Karadeniz Bölgemizde Zonguldak’ımızında bulunduğu 13 ilimizde risk azaltma faaliyetlerinde yerli ve millî üretim olan ekskavatörlerimiz görev yapacak. Derelerimizdeki temizlik ve ıslah çalışmalarına hız verilerek gerekli tedbirler hayata geçirilecek.

Editör: Haber Merkezi