Çaycuma Cumhuriyet meydanında düzenlenen mitinge AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Çaycuma önceki dönem Belediye Başkanı Mithat Gülşen, 28. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, Çaycuma AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elcab Kablo çalışanlarından Kızılay’a kan desteği… Elcab Kablo çalışanlarından Kızılay’a kan desteği…

Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı su fiyatlarını eleştirerek konuşmasına başladı. Bostancı: 'Sokak hayvanları, yol katkı payları ve imar 18 uygulamaları gezdiğimiz yerlerde en çok duyduğumuz sorun. 
Bizden önce yapılan mitingde 'her şeyi biz yaptık' deniliyor. Bazıları Ahmet Çolakoğlu'nun gayretiyle ile TPAO tarafından yapıldı. Kaç yıldır neredesiniz bir kaç gündür kedileri serum takılıp fotoğraf çekiliyor. Biz gündeme getirdik sokak hayvanları projesini. Sizleri camiye teravih namazını davet etti. İnşallah kendisini de katılırsa biraz imana gelir. Alt yapı yapmadı. Üstüne makyaj yapıyor. Yolları daralttı. Arşimet tribüni yaptı, çalışmıyor. Varagel çalışmıyor. Maliyetlerini eski paralardan açıklıyor. İmar barışını eleştirdi. Belediye Başkan olur olmaz evine bir kat çıktı. 6. kat çıktı. Çatı katına  içkili mekan ruhsatı aldı. Kendisine seçimden sonra Bodrum'a sağlıklı günler diliyorum. Esnafı tel örgü içine aldılar. İlk işimiz onları kaldırmak olacak” dedi.

ÇAYBEL MÜDÜRÜNÜN HESAPLARI İNCELENSİN!
AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı, Çaycuma Belediyesinin alt şirketi olan Çaybel ile ilgili önemli iddialarda bulunarak, “Çaybel'in alt şirketi var, ondan bahsetmiyor. Zonguldak ve Bartın’dan çalışanlar Belediyede, Çaycuma'nın evladı varken.  Çaybel'in müdürünün 10 yıllık hesaplarını incelensin. Ahmet Öztürk HDP'li kamyon şoförü olarak kaç lira belediyeden maaş alıyor. Ehliyeti bile yok. Çaybel'in aracı evine bırakıyor.  Pazartesi gecesi ilk bayramınızı yaşayacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi