Biz öndeyiz rahatız algısı ile küskünleri kendi yanına çekmeye çalışan Selim Alan ve Mustafa Çağlayan ekibini Köksal Toptan bugün yaptığı açıklama ile kontrpiye de bıraktı.

Ne dedi sayın Toptan, “Bu kadar zor bir seçim belki de tarihte görülmedi” dedi.

Emeklilerin yoğunlukta olduğu Zonguldak şehrinde ekonomik durumun iktidar partisini ne kadar zorlayacağı açık bir şekilde zaten görülüyor.

Zonguldak Merkezde 6 ay önce yapılan genel seçimde CHP, iktidar partisinden 8 bin oy daha  fazla almış durumda. Üstelik o oyları alan Recep Tayyip Erdoğan.

Şimdi aday ise pratisyen doktor Ömer Selim Alan. Yani iş çok daha zor!

Bu seçimde öyle geçen seçimde olduğu gibi kızgın olup sandığa gitmeyecek bir CHP seçmen de yok.

Kızan var ama Selim Alan, nefreti o kızgınlığı yenmiş durumda. Bakın etrafınıza ben sandığa gitmem diyen CHP seçmeni görebiliyor musunuz?

Özellikle geçen seçimde kızan sandığa gitmeyen Bahçelievler mahallesine baktığınızda dört gözle son dört günü beklediklerini rahatça gözlemleyebiliyorsunuz.

O yüzden algı çalışması ile biz öndeyiz rahatız yalanları Selim Alan ve avanesi tarafından seslendirilerek yandaş çekmeye çalışılıyor.

Farkında olmadıkları ise yanında olanların yada yanında gezip yanında gözükenlerin bir çoğu bile içinde sakladıkları kinleri sebebiyle Selim Alan’a oy vermeyecekler.

Son dakikada listenin önemli yerlerine getirilen meclis üyesi adaylarının çoğu ikili görüşmelerde durumun kötü olduğunu, tepki aldıklarını, Selim Alan’ın herkesi kırdığını, çok tepki olduğunu dillendiriyorlar.

Yani durumunda bir değişiklik olmadığı, “Ben ne dersem o!” anlayışının aynı şekilde devam ettiğini, seçim kurulu kararına rağmen yasak yerde olan afişleri kaldırmayıp, seçim kurulunu hiçe saymaktan da anlamak mümkün.

Yedisinde neyse yetmişinde o misali.

Ama herkes, herkese yalan söylüyor. Alan ekibinde Mitomani zirve yapmış durumda;

Mitomani çoğunlukla bir başka ruh sağlığı probleminin (antisosyal kişilik bozukluğu, narsistik kişilik bozukluğu) etkisiyle ortaya çıkmaktadır. Narsistik var mı ona siz karar verin ama verilen ve tutulmayan sözleri, tepeden bakmaları, kibirleri de bi aklınızdan geçirin.

Onun için rahatız, öndeyiz anketlerimiz çok iyi hikayelerine kanmayın.

Hepsi palavra!

Sandığa gidin yeter!