İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Sedat Taşdelen’in kayınçosu Mevlüt Erol, İYİ Partili Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ve kardeşi Okan Demirtaş’ın kafasını ıstakayla yardığı, Başkan Demirtaş’ın oğlu Berke Demirtaş’ın da aldığı yumruklar sonrası gözünden yaralandığı öğrenildi. Olayların iç hesaplaşma nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor.

İddiaya göre; Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkamesi’nde taciz ve nitelikli cinsel istismar suçundan yargılanan İYİ Partili Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu Berke Demirtaş,  kardeşi Okan Demirtaş, İYİ Parti Gülüç Belediye Meclis Üyesi Sedat Taşdelen ve  kayınçosu Mevlüt Erol, Gülüç Belediyesine ait kafeteryada buluştu.

İlerleyen saatlerde İYİ Parti Gülüç Belediye Meclis Üyesi Sedat Taşdelen’in kayınçosu olan Mevlüt Erol ile Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ve kardeşi Okan Demirtaş arasında tartışma başladı. Sözlü başlayan kavganın ardından Mevlüt Erol’un okey ıstakasıyla Başkan Demirtaş’ın kafasını yardı. Çıkan arbedede Belediye Başkanı’nın kardeşi Okan Demirtaş’ın da kafasının yarıldığı, oğlu Berke Demirtaş’ın ise yumruk darbeleri aldığı iddia edildi.

Belediye Başkanı Demirtaş’ın talimatı ile çıkan yumrukla kavganın ardından Belediye kafeteryasında çalışan personellerin cep telefonlarının toplatılarak resim çekilmesini engellediği öğrenildi.

Zonguldak-Ereğli karayolunda son durum... Zonguldak-Ereğli karayolunda son durum...

Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi