UMKE ekipleri Devrek' te iki kadın hastaya ulaştı
UMKE ekipleri Devrek' te iki kadın hastaya ulaştı
İçeriği Görüntüle

Zonguldak belediyesi'nden yapılan açıklamada; Şehrimiz genelinde etkili olan kar yağışına karşı ekiplerimiz, gün boyu sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Ekiplerimiz, ulaşımın aksamaması ve vatandaşlarımızın günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi amacıyla yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak gerçekleştirdi.

Başkanımız Tahsin Erdem, gün boyu hem şantiyelerde hem de sahada görev yapan ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerle birebir görüşerek koordinasyonu sağlayan Başkanımız, özverili çalışmalarından dolayı da personele teşekkür etti.

Şehrimizin farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürülen karla mücadele çalışmaları kapsamında ana arterler ve hastane yolları başta olmak üzere tuzlama ve yol açma çalışmaları titizlikle devam ediyor" denildi.

Kar Tahsinerdem Zngda