AK Parti eski Gençlik Kolları Başkan Yardımcı ve 2019 yılında yapılan mahalli seçimlerde AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın ‘A’ takımında yer alan Ramazan Vural, sosyal medya hesabında imalı bir paylaşımda bulunarak adeta meydan okudu.

2019 Yerel seçimlerin ardından Zonguldak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ancak kendisine seçim kazandıran tüm isimlerle kavga ederek partiden tasfiye etmeye çalışan Başkan Selim Alan’ın tekrar aday olarak açıklaması parti tabanında rahatsızlığa neden oldu.

Kin, nefret, ego ve kibri nedeniyle Zonguldak’ta istenmeyen adam olarak ilan edilen Selim Alan’ın yerine eski milletvekili Özcan Ulupınar’ın aday yapılması için Genel Merkeze günlerdir yapılan çağrı sonuçsuz kalması bir kez daha partilileri küstürdü.

Önceki dönem yerel seçimlerin alınması için büyük çaba sarf eden isimlerden biri olan Ramazan Vural ise tepkisini yüksek sesle dile getirerek Selim Alan’a meydan okudu.

Vural, sosyal medya hesabında “Adaylığından büyük bir memnuniyet duyduk. Şimdi vakit yALAN’a, tALAN’a, ALAN’a dur deme vakti! Kıymetli dostlarım, Belediyelerimizi Yalan’dan, Talan’dan, ALAN’dan kurtarmak için son 3 ay. Sözümde duracağım, var gücümle çalışacağım” sözleri ile Selim Alan’ın 5 yıl boyunca süren kötü ve şaibeli yönetiminin karşısında yer alacağını açıkladı.

Prostat ve meme kanserinde umut ışığı Prostat ve meme kanserinde umut ışığı

Editör: Haber Merkezi