Sosyal medya hesabında Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ile CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’i analiz eden Kayınova, “Tahsin Erdem diyor ki; Birileri var!, Selim Alan diyor ki, Tek adamlık” yorumunda bulundu.

İşte o paymaşım;

Tahsin ERDEM diyor ki:

Birileri Var!

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım... 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım...

Yani ben değil biz yöneteceğiz. Sadece meclis üyeleri ile değil, hep beraber, halkla birlikte, komşularımızla, hemşehrilerimizle, belediye işçimizle, memurumuzla, esnafımızla, iş adamlarımızla yöneteceğiz. Ayrım yok, ihtiyacı olana ihtiyacı olduğu kadar hizmeti yerelden sunacağız. İhaleler, meclis toplantıları canlı yayınlanacak. Kimseden bir şey saklamayacağız. Zonguldak Belediyesi çok güçlü bir belediye, bu gücü halk için halkla birlikte kullanacağız.

Selim Alan diyor ki:

ZB (Zonguldak'ın Başkanı). Tek adamlık yani.

Meclis üyelerinin 5 yıl sesi çıkmadı adayların da halen sesi çıkmıyor. Halk zaten yok, 5 yıldır makamdan kovulan kovulana. Esnaf mağdur, belediyedeki işçi memur baskı altında. Yerli iş adamları dertli Ankara'dan sipariş dağıtılan işler var. İhalelerde basın kapı dışarı çıkarılıyor, mecliste olup bitenden halkın haberi yok çünkü şeffaflık yok.

Tek adam diyor ki ben olmazsam....., ille de ben, illaki ben, ben yoksam ...

Yerel yönetim kurgusuna aykırı mantığa aykırı, hukuka aykırı, sosyal yönetim anlayışına aykırı, yerinde çözme mantığına aykırı, yerelde halkla birlikte çözme anlayışına aykırı. Zonguldak Belediyesini düşkün bir belediye gibi gösterip halkı korkutup oy çalmak için oluşturulmuş sahte strateji...

Editör: Haber Merkezi