Seçim gecesi zafer sarhoşluğu ile devam eden güler yüz, bir gün sonra maskenin inmesi ile kimden nasıl intikam alırım şeklinde özüne döner!

Kendisine muhalefet eden ve bir kenara not alınan herkese tuzak ve saldırı başlar!

Seçimden sonra hepsiyle görüşeceğiz diye yakın çevresine söylediği sözlerin hakkını vermek için düğmeye basılır!

Beş yıl önce açıklanan ve gerçekleştirilemediği için yeniden ısıtılıp yeni proje gibi milletin önüne koyulan projeler Mehmet Şimşek tarafından açıklanan hazinenin durumu sebebiyle gelemeyecek yardım yüzünden yine gerçekleştirilemeyecek!

Kozlu-Zonguldak arasında açıklanan ulaşım projesine de para bulmak mümkün olmadığı için gerçekleşmesi mümkün olmayacak!

Halk otobüsleri düzenli çalışırsa şükredilecek!

Valilik binasının yıkılması ekonomik şartlar sebebiyle yeni bina yapılmasına imkan verilmeyeceğinden masal olacak!

Avanesinin şımarıklığı tavan yapacak, 4 yıl sonraki genel seçim için partiyi dizayn etme çalışmaları sütlaç çetesi ile birlikte acilen başlatılacak!

İki yeğeninden sonra karısı da işe alınan yakın siyasi arkadaşın talepleri yerine gelmeye istediği işler yapılmaya rekabet konusunda önü açılmaya devam edilecek!

Daha önce aynıyla vaki olduğu gibi seçimde çalışmış olsa bile kendi partisinden bazı yöneticilerin önünün kapanması için gerekli girişimler elbette yapılacak!

İmar çetesi soyguna tam gaz devam edecek!

Alınan o kadar yardıma rağmen 400 milyon olan borç üçe katlandığı için seçim sürecinde verilen işe alma sözleri tutulmayacak!

İşe alınsa bile sadece ihtiyacı olmamasına rağmen il yönetiminden istifa ettirilip 1 ay önce belediyede işe başlatılan pamuklara sarılan örnekler olabilecek!

ZB plakalı makam aracın da ne olduğu belirsiz kişilerin servis yapılması ve görüntülerinin ortada dolaştığı dedikoduları devam edecek!

Belediye meclis üyeleri vekaleten Başkan oldukları dönemde yine makama sokulmamak istenecek ancak diş geçiremeyeceği üyeler olduğu için artık Başkan vekilleri kapının önünde Başkanlık yaparak rencide olmayacak!

Merkez Çarşısına ve yanındaki taksicilere verilen sözler Ankara köprübaşı esnafına ve köprü altı esnafına söylenen sözler gibi tutulmayacak!

Bizim köşemiz büyüklere masal elbette onlar ermiş muradına diye noktalayalım o halde!