CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nda görevden alınacağı iddialarını değerlendiren Başkan Osman Zaimoğlu, “Zaferin keyfini yaşamadan, parti içindeki bazı guruhlar sosyal medyada, sokaklarda dedikodu, fitne fesat yaparak Cumhuriyet halk partisinin almış olduğu galibiyete gölge düşürmeye başlamışlar. Bende sabrede ede ede, ilk ve son kez bazı sorularım olacak. Bazı eleştirilerim olacak.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı, yönetim Kurulu üyeleri olarak Zonguldak Merkezde yapılan seçimlerde Bbir tane sandık kurulu eksiği olmayan, Merkez İlçe, beldeler ve köyler dahil sandıklara 2 bin müşahit koyan, her binaya iki en az olmak üzere 4-5 bina sorumlusu atayan, görevlendiren, Merkez Mahalleleri dahil, köyler, beldeler dahil, en son Bolu dağların sınırına dahil sandık kurulu üyelerinin her birine yemek yollayan, bu seçimde başarıyla çıkmış bir Merkez İlçe Başkanı’nı nasıl görevden aldıracaksınız, hayretle izliyorum, genel merkezden taktir yazısı gelen… Giresun’da % 54,56 Türkiye genelinde birinci, % 54,52 ile Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı olarak ikinci olarak başarılı olan Merkez İlçe Başkanını siz nasıl görevden alacaksınız? Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Mansur Yavaş ve  CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’in tebrik ettiği bir Merkez İlçe Başkanı’nı nasıl görevden aldıracaksınız?...

Emek olmadan sermaye olmaz… Emek olmadan sermaye olmaz…

Siz birlik beraberliği sağlayan 19 mahallede gece gündüz çalışan kalmadık kapı bırakmayan Zonguldak belediye başkanlığını kazanan bir ilçe başkanını ve yönetimini nasıl görevden alacaksınız. Şu an ortada bir kongre yok daha 1,5 yıl var. Sanki kongre varmış gibi algı yaratılmakta. Bunu hem partiye hem de kendilerine zarar veriyorlar. Bırakın başarının keyfini çıkaralım. Geçen kongrede verdik cevabınızı. Önümüzdeki kongrede de veririz. Şimdi misli ile gelecek. CHP üyeleri sizin bu ucuz numaralarınızı dikkatlice izliyor. Bu güruha sesleniyorum: Biz daha ne yapalım da sizi mutlu edelim? CHP yönetimi bir ve bütündür. Yönetim ilçe başkanının aslan gibi arkasındadır.

Editör: Haber Merkezi