AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın da katıldığı gençlik buluşmasının ardından gençler Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar ile Seçim Koordinasyon Merkezi’ne (SKM) birlikte yürüdü.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı kıymetli gençlerimizin toplandığını duyunca koşa koşa geldik. Gençler bizim heyecanımız gür sesimiz. Devrek ilçemizde gençlik Özcan Ağabeyinin yanında bu akşam bunu bir kez daha gördük. Özverili ve azimli çalışmalarından dolayı değerli gençlerimize şükranlarımı sunuyorum. Devrek yeniden şahlanacak itibarlı bir belediye haline gelecek. Özcan Ulupınar Zonguldak'ın abisidir, benim de abimdir. Hepimizin abisidir. Devrek'in gelişimini Özcan Ulupınar ile emin ellere teslim edelim. Bu abinizi taşırsanız siz taşırsınız, siz sahip çıkarsınız. Soru sormaktan çekinmeyin, soru sorun, yargılayın. Fikirlerin tartışılmasından hakikat doğarmış. Bugün buraya geldiğim için çok mutluyum, çok gururluyum, iyi ki varsınız. Sağ olun var olun. Hepinizi saygıyla selâmlıyorum" dedi.

Devrek'te iki kişi silahla yaralandı... Devrek'te iki kişi silahla yaralandı...

Ulupınar 123

Devrek’in sayılı zenginlerinden oldu…

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, “Samimi bir sevgiyle, büyük bir aşkla ve gençlerimizin heyecanıyla Devrek'imizi hep birlikte büyüteceğiz. Gençlerimiz bizim en büyük enerjimiz. Belediye bünyesinde gençlik ofisi kuracağız. Gençlerimizi ilgilendiren her konuyu gençlerimize soracağız. Hep birlikte yaşanabilir Devrek'i inşaa edeceğiz. Çok zor bir göreve hep beraber talip olduk. Uçurumun kenarındaki belediyeyi hep beraber kurtaracağız. 5 yıl değil 10 yıl kaybetti Devrek. Buna bir daha asla müsaade etmeyeceğiz. 31 Mart akşamı inşallah zafer bizim olacak. Tüm zamanlarım en beceriksiz başkanı görev başında. Belediye neyle anılıyor yolsuzluk. Belediyeye sonunda haciz de geldi. Profesyonelce pervasızca belediyeyi hortumluyorlar. 3-5 kişiler hepsini biliyoruz. Bunlardan er geç hesap sorulacak. Rabbim de soracak, mahkemeler de soracak. Gönüllere giremediler, belediyeyi batırdılar. Hizmet yok, eserleri yok. Normal şartlarda bu başkanın tekrar aday bile olamaması gerekirdi. Ama biz kendisine 31 Mart akşamı gereken dersi vereceğiz. 40 gündür sahadayız, yüzünü asan yok, yakamıza yapışan yok. Alnımız ak. Bu başkan Devrek'in sayılı zenginlerinden oldu bu başkan oldu. CHP'li, MHP'li seçmenlere de sesleniyorum; bunlara destek verip, vebale ortak olmayın” dedi.

Ulupınar 6777

Editör: Haber Merkezi