YENİ Parti Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli, düzenlediği basın toplantısında Devrek Belediyesi’nin harcamalarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Dikenli, özellikle Özel Kalem Müdürlüğü harcamalarındaki artışa dikkat çekerek, 2023 ve 2025 yılı rakamlarını karşılaştırdı.

Dikenli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ HARCAMASI 7 KAT ARTTI

“Devrek’in en büyük sorunu Özcan Ulupınar’ın üslubudur”
“Devrek’in en büyük sorunu Özcan Ulupınar’ın üslubudur”
İçeriği Görüntüle

Yine 2023 yılında özel kalem müdürlüğü harcaması 6 milyon 952 bin 407 lira iken, Özcan Ulupınar döneminde yani 2025 yılı faaliyet raporlarından da anlaşılacağı üzere, 43 milyon 532 bin 185 liraya yükselmiştir. Beğenmediği, çok eleştirdiği Çetin Bozkurt döneminden aldığı özel kalem müdürlüğü harcamasını 7 kat artırarak halkımızın sırtına yüklemiştir. Her ay belediyenin gelir-gider raporlarını basında ve sosyal medyada paylaşan Özcan Ulupınar nedense yaptığı borçları halktan gizleme yoluna gidiyor.”

Dikenli, belediyenin gelir-gider tablolarının yanı sıra borçlarının da kamuoyuna açıklanması gerektiğini savunarak Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’a çağrıda bulundu.