‘Belediye Başkanı kırdığım herkesten özür diliyorum’ derse çok kişiyi kırdığını döktüğünü herkesten büyük tepki aldığını biliyor demektir.

Bu özür dileme seçime 2 ay kala yapılıyorsa bu herkesi saf yerine koymak demektir ve hiçbir etkisi olmamıştır.

Özsüt ile Öğretmenevi ekiplerinin her taleplerini yerine getirme konusundaki başarısının dillere destan olması nüktedandır.

Dedikodu odur ki yakın çevresine ‘Seçime kadar sinirlerimi aldırdım seçimden sonra herkesle görüşeceğiz’ diyorsa ayıp ediyordur.

5 yıldır posta koyduğu rencide ettiği kişilere abi diye yanaşmaya çalışması kendi adına üzücüdür.

Rutin haline getirdiği Ali Uzun ziyaretleri komik ve sonuçsuzdur.

Seçim dönemine girildiğinden beri İl Başkanı Mustafa Çağlayanın arkasına saklanması yanından hiç ayıramaması yanında uslu çocuk gibi oturması traji komiktir.

İl Başkanı mı aday Selim Alan mı onu anlamak zorlaşmıştır.

Köprü hurdalarının ne olduğu sorularına karşılık halkı tatmin etmeyen açıklamayı bile kendisinin yapamamasını anlamak zordur değildir. Aslında net anlaşılmaktadır.

Üstelik açıklama yaptırdığı rapor sallayan il başkanı başka belediye meclis üyesi ise yaklaşık 4 ay ara ile başka hurda rakamları açıklamıştır.

İşi davet ile verdiği İmar planı yapan firmanın yaptığı değişiklik karşılığı vatandaşın hissesine belgelerle açıklanan çökmeye sessiz kalan Başkanı bu şehir hak etmemektedir.

Şoför için ne karşılığı yapıldığı dillere düşen imar tadilatına yok öyle bir şey diyememek ayıptır!

Yaklaşık 2 yıl halk otobüsünü çalıştırmayı beceremeyerek şehrin tarihine adını yazdıran Başkan beceriklilikten bahsetmemelidir.

Seçim çalışması esnasında ‘Hemen başlanacak’ denilen Lavuar alanı projesinde her ihale sonrası su çıkması sonucu iptal edilerek seçime 2 ay kalaya kadar beklenmesi, bugünlerde alana iş makinesi yığılması beceriksizliğin üstünü örtmek için göz boyamadır!

Koskoca eski meclis başkanı Mehmet Ali Şahin’e ‘Esamesi bile okunmaz’ postası koyabilen özgüven aday tespit çalışmaları sırasında yerle bir olmuştur.

Kendi partisinin bile tekrar aday gösterme konusunda karşısında başka aday adayı olmamasına rağmen defalarca anketler yaptırılması kararsızlık yaşaması durumu ortaya koymaktadır!

Pratisyen Dr. Ömer Selim Alan’ın herkesten daha kurnaz olduğunu düşünerek yaptığı hamleler ile dizayn ettiği kendi partisi teşkilatlarının gönlünü almaya çalışarak çalışmalara başlaması kara mizahtır!

Ümit geçen seçimde olduğu gibi kızıp sandığa gitmeyecek Bahçelievler mahallesindeki CHP seçmeninin tavrına bağlanmıştır.