İddialara göre Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, araç tahsisi için dilekte bulunmak amacıyla gittikleri partilerinin genel merkezinde, aynı saatlerde Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylarından Buket Müftüoğlu ile birlikte görüşmelerde bulunan bir partilinin sözlü saldırı ve hakaretlerine maruz kaldı.

Edindiğimiz bilgilere göre, eski Zonguldak il yöneticilerinden Murat Gürdal ile birlikte 18 Ocak Perşembe günü partisinin genel merkezine giden Kocamanoğlu, genel merkezde Buket Müftüoğlu ile karşılaştı.

İkilinin karşı karşıya geldikleri anlarda Müftüoğlu, Kocamanoğlu’na bazı konularda şikayet ve serzenişlerde bulunarak; “Buraya kim için destek istemek amacıyla geldiğinizi biliyorum” dedi.

Kocamanoğlu da bu söz üzerine; “Siz belediye başkan aday adaylarımızdansınız. Genel merkezimize gelerek ziyaretlerde bulunmanız kadar doğal bir şey yok; ancak biz başka bir iş için bugün buradayız” cevabını verse de ikili arasındaki tansiyon düşmedi.

İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık... İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık...

Bu arada Murat Gürdal ile birlikte genel merkezin 11.katına çıkan Kocamanoğlu, Buket Müftüoğlu ile birlikte genel merkeze gelen ve adının Erhan Baydar olduğu öğrenilen bir partilinin sözlü saldırı ve hakaretlerine maruz kaldı.

Tartışmanın büyümemesi adına genel merkez yönetici ve çalışanları ikilinin arasına girdi. Bu arada tartışma sonrasında Müftüoğlu’nun Baydar’a dönerek; “Erhan ağabey, bu kadar yeter!”, dediği de ifade ediliyor.

Bir dönem CHP’nin gençlik kolları genel başkanlığı görevini yerine getirdiği kaydedilen Erhan Baydar hakkında Ali Kocamanoğlu tarafından tutanak tutturulduğu, şahsın Disiplin Kurulu’na sevki için işlem başlatıldığı da kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi