Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor, İlk maçta 2-0 yendiği Gülüç Belediyespor’u  rövanş karşılaşmasında da  5-0 yenerek adını finale yazdırdı.   

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselme Birinci Amatör Lig play-off A Grubu’nda yer alan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor, İlk maçta  deplasmanda 2-0 yendiği Gülüç Belediyespor’u ikinci rövanş karşılaşmasında da evinde 5-0 yenerek adını finale yazdırdı.  


Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor’a finali getiren golleri  32’de Moussa Dagnoko, 65’de Levent Can Acar, 73’de Mehmetcan Erişoğlu, 75’de Alperen Akçelebi ve 90’da ise Ozan Topçuoğlu’ndan geldi.  
Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor, iki maçta da  aldığı galibiyetle Gülüç Belediyespor’u elerken,  final maçında ise Üzülmezspor ile karşılaşacak.  
Karşılaşma sonunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Nejdet  Tıskaoğlu, Gülüç Belediyespor’u iki maçta da yenerek adını finale yazdıran oyuncularına ve teknik heyeti tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: “Play-off Rövanş maçı karşılaşmasını galibiyet ile tamamlayan Takımının; Sporcularını göstermiş oldukları mücadelelerinden ve sergilemiş oldukları centilmence davranışlarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim.”dedi

Editör: TE Bilisim